Cum se taie frunză la câini pe mulți bani la Fonduri Europene

Noul ministrul al Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, va trebui să lucreze cu oamenii plasați în funcții importante și foarte bine remunerați de către guvernarea PSD, mai ales de către Rovana Plumb.

O situație specială este la Direcţia Generală Afaceri Europene și Relaţii Internaționale care are peste 20 de angajați, deși, potrivit unor oficiali ai ministerului, nu prea se justifică activitatea acestora și nici numărul mare de persoane.

Dar această direcție este o sinecură condusă de către Monica Ivona Cristina Batali o apropiată a fostului ministru Rovana Plumb cu care a colaborat și la Ministerul Muncii.

Când Rovana Plumb a ajuns la Fondurile Europene a venit cu Monica Batali după ea pe care a impus-o pe funcția care o ocupă și în prezent. Pentru acest post Monica Batali este remunerată cu 11.220 de lei pe lună.

Este interesant de urmărit dacă ministrul Cristian Ghinea va menține sinecurile păstorite de oamenii Rovanei Plumb cum este cazul directoarei Monica Batali sau aceștia vor fi trimiși la plimbare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole