Cum „sună” o melodie tocmai lansată de ABBA (VIDEO)

Trupa suedeză ABBA a lansat melodia „Just A Notion”, al treilea single de pe mult aşteptatul lor album „Voyage”, potrivit DPA. Cu o linie melodică care aminteşte de hiturile formaţiei din anii ’70, „Just A Notion” putea fi ascultată pe Spotify şi Youtube încă de vineri dimineaţa.

Influenţa anilor ’70 nu este întâmplătoare: piesa a fost înregistrată în 1978, însă Agnetha, Bjorn, Benny şi Anni-Frid au renunţat la ea la acea vreme. Piesa „Just A Notion” urmează melodiilor „I Still Have Faith in You” şi „Don’t Shut Me Down„, lansate la începutul lunii septembrie – primele piese noi scoase de grupul suedez după o pauză de aproape patru decenii.
La începutul aceleiaşi luni, membrii trupei au anunţat că se vor reuni în 2022 pentru un concert în care cei patru componenţi ai formaţiei nu vor apărea pe scenă, ci vor fi prezenţi prin intermediul unor holograme.

Noul album al trupei, intitulat „Voyage”, va putea fi ascultat din data de 5 noiembrie. Acesta va conţine în total zece melodii, inclusiv cele trei lansate deja. Piesa „Don’t Shut Me Down” a fost deja ascultată de peste 25 de milioane de ori pe Spotify, iar „I Still Have Faith in You”, de peste 15 de milioane de ori. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...