Cum va arăta noul model Dacia Duster 3 cu propulsie electrică

Un exemplar Dacia Duster a fost surprins din nou în Spania, în timpul testelor ce preced intrarea în producție, mașina fiind complet camuflată cu folie specifică.

De această dată, fotograful a remarcat două detalii interesante.

În primul rând, mașina avea toate geamurile înghețate, ca urmare a faptului că testele erau realizate pe temperaturi foarte scăzute. Numai că afară era destul de cald, iar temperaturile au fost obținute într-un camion frigorific, în care mașina a fost păstrată, scrie Profit.ro. 

Al doilea detaliu a fost motorizarea. Potrivit celui care a realizat fotografiile, mașina a pornit de pe loc silențios, fiind evident sunetul unui motor electric. Cea mai probabilă explicație este faptul că Duster 3 va veni încă de la lansare cu motorizarea hibrid 140, care se regăsește pe Jogger.

Cele mai recente fotografii-spion dezvăluie însă acum surpriza pe care o pregătește Dacia: o motorizare cu baterii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...