Cum vor arăta oamenii în anul 3000. Avertisment pentru cei sensibili (VIDEO)

Publicat: 04 nov. 2022, 19:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Cum vor arăta oamenii în anul 3000. Avertisment pentru cei sensibili (VIDEO)

Cercetări științifice și opinii ale experților, plus un designer 3D au pus la cale omul viitorului. Cum vor arăta oamenii în anul 3000? Incredibil ce am putea ajunge și nu e de bine – avertisment pentru cei sensibili. 

Despre ce este vorba? „Am obținut cercetări științifice și opinii ale experților asupra acestui subiect, înainte de a colabora cu un designer 3D pentru a crea omul viitorului care se schimbă din punct de vedere fizic din cauza utilizării constante a telefonului, laptopurilor și a altor tehnologii”, au spus reprezentanții Toll Free Forwarding.

Prin urmare, a fost creată Mindy! Mindy reprezintă viitorul nostru sumbru, adică peste 1.000 de ani, dacă nu suntem atenți de acum. Cu generațiile viitoare să fim atenți, căci nu toți vom avea șansa criogenizării ca să mai prindem acele vremuri.

Cum vor arăta oamenii în anul 3000. E înfricoșător

Cu spatele cocoșat, gâtul larg, mâna încleștată și un al doilea set de pleoape, Mindy ar putea fi înfățisarea omului din anul 3000. Modul în care vor arăta oamenii în mai puțin de 800 de ani, ca urmare a dependenței de tehnologie, este înfricoșător, după cum evidențiază și dailymail.co.uk.

Mindy a fost creată de Toll Free Forwarding ca o cale de a vizualiza cum ne afectează tehnologia.

Pentru multe persoane, câteva momente fără telefon sau laptop pot părea o eternitate. O animație 3D arată oamenilor de ce ar trebui să petreacă mai mult timp fără un device în mână.

Avertisment pentru ce ar putea urma

Menținerea cotului îndoit pentru o perioadă lungă de timp poate întinde nervul din spatele cotului și poate pune presiune asupra acestuia”, a declarat Dr. Nikola Djordjevic, de la Med Alert Help. Ce spune medicul sună ca un avertisment pentru ce ar putea urma. Adică Mindy!

„Când lucrezi la un computer sau te uiți în jos, la telefon, mușchii din spatele gâtului trebuie să se contracte pentru a-ți ține capul sus”, a explicat, la rândul său, Dr. K. Daniel Riew, de la Spitalul New York-Presbyterian Orch Spine. „Cu cât te uiți mai mult în jos, cu atât mușchii trebuie să lucreze mai mult pentru a-ți menține capul”, mai spune acesta.