Cununie la capela Maternității. Mireasa a născut în ziua nunții

Publicat: 02 aug. 2023, 19:30, de Magda Marincovici, în SOCIAL , ? cititori
Cununie la capela Maternității. Mireasa a născut în ziua nunții

Nunta de poveste s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute, la capela Maternității Botoșani și este relatată de Monitorul de Botoșani.

Mirii, de 22 și respectiv 24 de ani, din Șendriceni, aveau programată cununia  și nunta sâmbătă după-amiază. Dar tinerei mirese, gravidă în luna a opta, i s-a rupt apa, cu sigurață din cauza emoției provocate de acest eveniment. Așa că nuntașii, adunați la Primărie, au dus de grabă mireasa la Spitalul Municipal Dorohoi. Dar aici s-a decis transportarea miresei cu ambulanța la Maternitatea Botoșani pentru a se evita orice complicație, în condițiile în care nașterea era înainte de termen.

Și cum viitorii părinți își doreau să fie luați cu acte înainte de venire pe lume a pruncului lor, nuntașii l-au luat și pe primar la Maternitatea Botoșani.

Aici, în capela Maternității, s-a oficiat cununia. După numai câteva ore, mireasa a născut prematur un băiețel de 2,7 kilograme.

Pruncul a fost dus la terapie intensivă unde este monitorizat îndeaproape, iar nuntașii au petrecut, fără tănăra mireasa devenită mamă în ziua nunții.