„Curățenie” în Primăria Capitalei: Persoanele pe care Nicușor Dan le va concedia

Nicușor Dan, candidat independent susținut de PNL și USR PLUS la Primăria Capitalei a câștigat alegerile locale, cel puțin asta rezultă din rezultatele parțiale ale BEC. Dan a anunțat cine sunt cei are vor fi concediați din Primăria Capitalei.

Nicușor Dan a spus că îl va concedia pe Ștefan Dumitrescu, arhitectul-șef, despre care a spus că a semnat sute de autorizații anulate și Adrian Iordache, directorul Direcției Juridic, acuzat că a semnat sute de acte ilegale.

Noul primar spune că îi va concedia pe cei doi, dar și pe alții, fiindcă vrea să facă o adevărată „curățenie” la Primăria Capitalei, după ce Gabriela Firea va pleca din instituție.

„Unii directori vor zbura din prima, cum e şeful Direcţiei Juridice, Iordache, care are vreo 20 de ani de când e în primărie, şi Ştefan Dumitraşcu, arhitectul-șef. Legea Administraţiei Publice spune că trebuie să faci o comisie care evaluează performanţa acestor oameni și dispune sancţiuni.

Dacă vorbim de Iordache care a semnat în calitate de director al Direcţiei Juridice sute de acte ilegale, e suficient ca un director al Direcţiei Juridice să plece din primărie, la fel şi arhitectul-şef, care a semnat sute de autorizaţii anulate apoi”, a spus Nicuşor Dan, la TVR 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole