Custodele Coroanei Române, Majestatea Sa Margareta, a primit Cheia Oraşului Ploieşti

Custodele Coroanei Române, Majestatea Sa Margareta, a primit, sâmbătă, Cheia Oraşului Ploieşti, în cadrul ceremoniei de deschidere a “Cupei Reginei” şi “Cupei Regelui” la oină, eveniment sportiv care s-a desfăşurat pe stadionul “Ilie Oană”.

Custodele Coroanei şi principele Radu au fost întâmpinaţi de primarul Andrei Volosevici şi viceprimarul Daniel Nicodim, potrivit agerpres.ro.

În deschiderea evenimentului sportiv care are loc pe stadionul “Ilie Oană”, Corul Filarmonicii “Paul Constantinescu” din Ploieşti a intonat Imnul de stat al României şi Imnul Regal, iar apoi sute de porumbei au fost eliberaţi deasupra stadionului, momentul fiind oferit de Federaţia Naţională Columbofilă din România, prin crescătoriile columbofile Ambiţia MMA şi Levin Haus, membre ale Asociaţiei Judeţene Columbofile Prahova.

Federaţia Română de Oină a primit în anul 2013 Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Regele Mihai I

De asemenea, primarul Andrei Volosevici i-a oferit Custodelui Coroanei, în mod simbolic, Cheia Oraşului. “Cupa Reginei” şi “Cupa Regelui” la oină sunt organizate de Federaţia Română de Oină în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal (CSM) Ploieşti. Federaţia Română de Oină a primit în anul 2013 Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Regele Mihai I, an în care a fost organizată şi prima ediţie a Cupei Regelui. Din anul 2019, Federaţia Română de Oină îşi desfăşoară activitatea sub Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei.

1 COMENTARIU

  1. stimati domni idioti,

    speram ca unii care se pretind absolventi de stiinte umaniste stiu ca institutia Coroana Romaniei este o instititutie si nu o bucata de ceva. Ori Romania, din cate stiu eu, e republica. Mai ales la Ploiesti. Chiar daca a durat 3 zile. Deci nu poti custodi ceva care nu exista. A fi custode inseamna a avea grija. Margueritte are grija de ce ???? din cand in cand tovarasa secu o scoate de la naftalina. Mare porcarie aceata brusca regalitate a multora. Si mut analfabetism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole