Cutremur Turcia. Actrița din serialul „Mă numesc Zuleyha” a murit, alături de fiica ei, la seism

Sfârșit tragic pentru vedeta serialulul „Mă numesc Zulleyah”, Emel Atici, care a murit, alături de fiica sa, la cutremurul devastator din Turcia.

Actrița și fiica ei Püryan Aıcı s-au stins din viață în urma cutremurului care a zguduit Turcia și Siria, pe 7 februarie.

În urmă cu puțin timp, casa de producție care a avut ideea acestui serial, a dat vestea tragică pe rețelele de socializare.

Citește și: Peste 130 de persoane acuzate în Turcia în urma celor două cutremure

„Suntem profund întristați de pierderea valoroasei actrițe Emel Aıcı, din serialul nostru Mă numesc Zuleyha și a fiicei sale, Püryan Aıcı, în dezastrul cutremurului din țara noastră. Ne exprimăm condoleanțe familiei Atıcı și tuturor cetățenilor noștri care și-au pierdut viața în cutremur, familiilor lor”, a transmis compania Tims&B, potrivit fanatik.ro.

olegii săi din serial au transmis mesaje pe rețelele de socializare în care deplâng moartea artistei. 

Și cei alături de care a jucat de-a lungul vieții sunt îndurerați de moartea actriței.

„Îmi pare foarte rău, foarte … Pentru toată lumea, pentru orice. Îmi pare rău pentru pierderea ta”, a transmis actrița Hilal Altinbilek, pe Instagram.

„Fie ca draga noastră prietenă Emel Atici să se odihnească în pace… Odihnește-te în pace…”, a scris și actrița Sibel Tascioglu, pe rețelele de socializare, scrie adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...