„Dacă aș fi o prințesă”…Catherine Zeta-Jones s-a filmat în fața Castelului Peleș din Sinaia (VIDEO)

Actrița Catherine Zeta-Jones s-a filmat în fața Castelului Peleș din Sinaia și a postat imaginile pe contul său de Instagram. „Dacă aș fi o prințesă, aici mi-ar plăcea să locuiesc”, a spus actrița americană, prezentând imagini cu exteriorul castelului.

Purtând un basc pe cap, cu niște ochelari de soare uriași și cu masca de protecție pe față, celebra actriță a publicat pe Instagram o înregistrare video în care prezintă de afară Castelul Peleș.

Zeta-Jones filmează în România pentru serialul „Wednesday”, o continuare a Familiei Adams regizată de Tim Burton. Ea interpretează rolul celebrei Morticia. Din distribuţia producţiei realizate de Netflix împreună cu MGM TV şi produsă în colaborare cu Icon Productions (România) mai fac parte Jenna Ortega şi Luis Guzmán, dar şi românul George Burcea. George Burcea a vorbit despre întâlnirea cu actrița Catherine Zeta-Jones și a dezvăluit cum este aceasta la filmări. Filmările pentru serialul „Wednesday” sunt programate să aibă loc timp de şase luni, în mai multe locuri din ţară, urmând ca pelicula să fie lansată la finalul anului 2022.

Este a doua oră când vedeta de la Hollywood postează imagini din România, după ce zilele trecute a arătat internauților cum se prezintă orașul București în zorii zilei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...