„Dacă nu vrei să trăiești în întuneric”: Senator american, îi îndeamnă pe ruși să-l asasineze pe Vladimir Putin

Senatorul  republican Lindsey Graham a declarat că președintele rus Vladimir Putin ar trebui să fie asasinat de propriul său popor, sugerând că aceasta ar fi singura modalitate de a pune capăt crizei generate de invazia rusă a Ucrainei, potrivit The Wall Street Journal.

Graham a făcut afirmația în timpul unei apariții la emisiunea lui Sean Hannity de la Fox News. Apoi a repetat comentariul pe Twitter, făcând referire atât la trădătorul lui Iulius Caesar, cât și la arhitectul unui complot nereușit din 1944 de a-l ucide pe Adolf Hitler.

Există un Brutus în Rusia? Există un colonel Stauffenberg mai de succes în armata rusă?„, a intrebat el. „Singurul mod în care se termină asta este ca cineva din Rusia să-l elimine pe tipul ăsta. Ai face țării tale – și lumii – un serviciu grozav”.

Într-un tweet ulterior, el a adăugat: „Singurii oameni care pot rezolva acest lucru sunt poporul rus. Ușor de spus, greu de făcut. Dacă nu vrei să trăiești în întuneric pentru tot restul vieții, să fii izolat de restul lumii, într-o sărăcie extremă, trebuie să faci un pas în față”.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole