Dacian Cioloș, escapadă de weekend cu amanta la Madrid

Cursa Tarom de ieri dimineață către Madrid a avut printre pasageri un fost premier care s-a comportat ca un puștan îndrăgostit care fuge cu iubita de acasă.

Zbor pe ghimpi și stinghereală mascată… de emoții sentimentale

Fostul premier Dacian Cioloș, în prezent europarlamentar fost USR, a zburat ieri dimineață cu cursa Tarom care a decolat de pe Aeroportul Otopeni la 08.10 și a ajuns la Madrid la 11.15 ora locală. Numai că, în avion Cioloș, îmbrăcat sport, a stat stingher până la Madrid, dar cam agitat, cam pe ghimpi, în primele locuri de la economic.

Însă, imediat după ce aeronava Tarom a aterizat la Madrid, fostul premier a devenit nerăbdător și tot timpul se uita în jurul său. Misterul agitației lui Cioloș s-a lămurit imediat. O tinerică blondă cu ceva bandaje pe coate a coborât din aceeași cursă Tarom de la București către Madrid și s-a aruncat în brațele lui Cioloș și ambii au plecat îmbrățișați pe tunelul de ieșire către bagaje. Și-au luat bagajele și ținându-se de mână au plecat cu un taxi către centrul Madridului.

Potrivit informațiilor noastre, tinerica cu care Cioloș a ales să-și petreacă weekendul la Madrid se numește Andrada, este de loc din Zalău, și lucrează pentru o firmă americană de consultanță politică. Dar, oare Dacian Cioloș nu mai este căsătorit cu franțuzoaica Valerie Villemin, nepoata fostului ministru francez de Externe Michel Barnier?    

9 COMENTARII

 1. Si punctul de vedere al lui Ciolos, deotologilor ce sunteti voi deontoligi

  Câtă minciună e prea multă minciună?
  Acum niște ani aș fi spus că o singură minciună e suficientă pentru a nu mai avea încredere în cineva sau în ceva. Dar a trecut timpul și ne-am obișnuit atât de mult cu minciunile încât pare că nu mai deranjează pe nimeni încă o minciună și încă o minciună.

  „Dacian Cioloș, escapadă de weekend cu amanta la Madrid” – am dat din întâmplare astăzi peste acest titlu de articol despre mine care reia o poveste inventată despre o presupusă aventură a mea. Este încă o scorneală veche, care a mai fost vândută acum niște ani în cel mai iresponsabil mod cu putință. Așa cum se întâmplă în plăsmuirea de fake-news, se amestecă ceva adevărat cu zece falsuri și gata știrea la gazetă. Sunt în Spania, e adevărat, dar cu soția mea, Valérie, pentru a celebra împreună Floriile catolice.

  Am câteva lucruri de spus despre dezinformarea apărută azi. În primul rând, mi se pare josnic la nivel uman să te folosești de cineva pentru câștiguri financiare sau politice. Resping ideea că odată ce ești persoană publică trebuie să înduri toate minciunile care se spun despre tine. Presa are datoria de a scoate la iveală faptele unei persoane publice și să nu ierte niciun derapaj al unui politician. Dar să creezi falsuri sub denumirea de presă și sub legitimația de jurnalist este în primul rând o ofensă adusă jurnalismului și celor care chiar fac această meserie cu bună credință.

  În ceea ce mă privește, m-am obișnuit cu aceste minciuni care apar cu regularitate despre mine. Dar îmi pare rău și de fiecare dată când a fost cazul le-am cerut scuze celor apropiați pentru că au fost târâți în aceste minciuni pentru simplul fapt ca-mi sunt alături sau mă cunosc, se întâlnesc cu mine, că îmi sunt prieteni sau rude.

  M-aș fi amuzat de această dezinformare, cum am mai făcut-o. Însă în contextul acestor zile îmi dau seama că victima nu sunt eu, ci mulți oameni care sunt expuși doar la minciună pe care de multe ori o acceptă sau o tolerează ca „fapt divers”. Minciuni ca fapt divers despre aproape orice, nu doar despre mine. Pentru ei, mă voi gândi la modalități mai eficiente de a lupta cu mistificările, dezinformările și jumătățile de adevăr.

 2. Niste catei de partid… Jurnalisti de doi bani ! Nu va mai saturati sa dezinformati si sa dezbinati oamenii din tara asta. Jegurilor, v-ati facut jurnalisti pentru a spune adevarul! Mancati milioane de euro de la partide din bani publici! Hai mars, cateilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...