Dacian Cioloș: „Nu am avut nici o discuție cu președintele României, de la desemnarea mea”

Președintele USR, Dacian Cioloș, a vorbit, joi seara, la B1 TV, despre ultimele negocieri pentru formarea noului guvern Ciucă, lăsând de înțeles că USR nu va vota acest executiv.

„Nu am avut nici o discuție cu președintele României, de la desemnarea mea. Cu domnul Ciucă am avut întâlnirea de la sediul USR de la Parlament și una sau două discuții telefonice”, a spus Dacian Cioloș.

Am spus același lucru, ca România să aibă o majoritate clară în parlament. Să negociezi un program de guvernare și un guvern în 2 zile e mai dificil. Noi ne am gândit la soluții. PNL nu a avut o decizie în structurile partidului pentru o negociere cu USR. Mi-a spus că mandatul dânsului este pentru un guvern minoritar în parlament.

Domnul Cîțu nu mai e premier, deci să reluăm discuția ca dânsul să fie premier sau să compensăm noi cu ceva… Noi am compensat cu cei doi miniștri care au fost dați afară. Sincer, nu am nici o explicație de ce s-a supărat domnul președinte pe USR. A spus doar că e supărat că nu funcționează coaliția, că nu s-au făcut reforme”, a mai declarat Dacian Cioloș.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole