Dacian Cioloş şi Alin Prunean (USR-PLUS) şi-au deschis birouri parlamentare la Zalău

Europarlamentarul Dacian Cioloş şi deputatul Alin Prunean (USR-PLUS) şi-au inaugurat, sâmbătă, birourile parlamentare din Zalău, acestea fiind situate în aceeaşi locaţie.

Dacian Cioloş a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a deschis biroul din Zalău respectând o promisiune din campania electorală, amânată din cauza pandemiei, în primul rând pentru a putea fi în contact direct cu cetăţenii.

Aş vrea ca acest birou să fie şi un punct de contact cu mine, ca să-mi adaptez activitatea din Parlamentul European şi la nevoile de zici, din Zalău, judeţul Sălaj şi din regiune. Este al treilea birou europarlamentar, după cel deschis la Braşov şi cel de la Cluj. Obiectivul acesta este, de a fi în contact direct cu oamenii, atât cetăţeni, interesaţi de ce se întâmplă la nivel european, dar şi organizaţi profesionale, asociaţii neguvernamentale, companiile de aici, din zonă, pentru că probabil puţini dintre noi realizăm că tot mai mult deciziile care se iau la nivel european ne afectează şi ne impactează direct, atât prin resursele financiare care se mobilizează direct de la nivel european, pentru activităţi economice, sociale, infrastructură, dar şi prin legislaţie, care e decisă de multe ori la nivel european şi se aplică direct”, a precizat Dacian Cioloş.

Acesta a adăugat că şi-ar dori ca biroul să aibă o legătură strânsă cu tinerii şi prin intermediul lui să promoveze activitatea din Parlamentul European. De asemenea, Dacian Cioloş îşi doreşte să fie în contact cu autorităţile judeţene, astfel încât Sălajul să folosească mai mult fondurile europene.

În acelaşi context, deputatul Alin Prunean a precizat că speră să poată profita de experienţa lui Dacian Cioloş, în special în ceea ce priveşte zona agriculturii, un domeniu de interes pentru el.

Alin Prunean a declarat că vrea ca prin activitatea sa în cadrul biroului să poată oferi suport pentru instituţii în relaţia cu ministerele, dar şi pentru cetăţeni, în rezolvarea problemelor pe care le întâmpină, în special în relaţia cu instituţiile publice.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole