Dâmbovița: Incendiu de vegetație extins la un depozit de mase plastice

Un incendiu de vegetaţie uscată s-a extins, sâmbătă, la un depozit exterior de mase plastice şi deşeuri din Târgovişte, focul mistuind peste 10 tone de mase plastice, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.

„Pompierii târgovişteni au intervenit în municipiul Târgovişte pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie, care s-a propagat şi la un depozit exterior de materiale şi deşeuri din mase plastice. Salvatorii de la Detaşamentul Târgovişte au acţionat cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, luptându-se mai bine de două ore cu flăcările şi fumul foarte dens. Au ars peste 10 tone de mase plastice”, a precizat ISU Dâmboviţa.

Pompierii atenţionează asupra pericolul arderii vegetaţiei uscate.

„Atenţie, cetăţeni! Nu mai daţi foc vegetaţiei uscate! Conştientizaţi faptul că aceste incendii de vegetaţie reprezintă un pericol pentru viaţă, bunuri şi mediu”, avertizează ISU Dâmboviţa. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...