Damian Lewis, din nou în cuplu după un an de la moartea soției, actrița Helen McCrory?

În aprilie 2021, Damian Lewis își pierdea soția, actrița Helen McCrory, din cauza unui cancer. După mai mult de un an de la această pierdere, actorul și-a regăsit iubirea în interpreta de rock Alison Mosshart, transmite Purepeople.

La 16 mai 2021, Helen McCrory, actrița din Peaky Blinders și Harry Potter, murea la vârsta de 52 de ani din cauza cancerului. Damian Lewis făcea acest anunț, cu inima zdrobită, despre magnifica și minunata femeie cu care era căsătorit din 2007. Împreună, ei au avut doi copii: o fiică, Manon, născută în 2006, și un fiu, Gulliver Cameron, născut în 2007.

După mai mult de un an de la moartea soției, Damian Lewis și-a descoperit iubirea în cântăreața de rock Alison Mosshart. Cei doi au participat la serata estivală la Serpentine Gallery de la Londra. Înainte, ei au mai fost surprinși la o serată la National Gallery din Londra. Potrivit Daily Mail, cei doi au apărut foarte apropiați, ceea ce sugerează începutul unei frumoase povești de dragoste.

Chiar dacă s-ar părea că și-a regăsit iubirea, Damian Lewis nu a omis sa-i aducă un omagiu fostei soții într-un interviu la Good Morning Britain, ediția din 30 iunie. ”Era fabuloasă și oameni din toate colțurile ne-au contactat pentru a ne spune ce impact a avut ea asupra vieții lor (…)”, povestea actorul în vârstă de 51 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...