Dan Barna: Festivalurile ar putea fi organizate, dar condiţia este ca persoanele respective să fie vaccinate

Vicepremierul Dan Barna spune că festivalurile ar putea avea loc în România cu un număr mare de persoane chiar de la 1 iunie, cu condiția ca acestea să fie vaccinate anti-COVID-19.

Barna a făcut referiri cu privire la relaxările posibile ce vor avea loc de la 1 iunie.

Da, vine cu încă nişte relaxări pentru că cifrele referitoare la răspândirea pandemiei şi la numărul de persoane afectate continuă să se îmbunătăţească şi asta este o veste foarte bună. Una dintre ele este cea pe care am susţinut-o şi eu acum de câteva zile, aceea legată de posibilitatea de a avea concerte, festivaluri, evenimente cu un număr mare de oameni, nu doar cu acele limitări care există în prezent, condiţia fiind însă ca acele persoane să fie vaccinate. Este un lucru firesc, normal”, a declarat Dan Barna, potrivit Digi 24.

Întrebat dacă se referă la marile festivaluri, precum UNTOLD de la Cluj, Dan Barna a răspuns:

Exact aceasta este vestea, într-adevăr. În momentul de faţă avem un acord dinspre CNSU şi va fi şi în şedinţa de Guvern de astăzi această reglementare care permite unui număr mare limitat la capacitatea firească a spaţiului, dar condiţia este ca persoanele respective să fie vaccinate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...