Dan Barna i-a îndemnat duminică pe cetăţenii Republicii Moldova aflaţi în România să meargă la vot

Vicepremierul Dan Barna i-a îndemnat duminică pe cetăţenii Republicii Moldova aflaţi în România să meargă la vot pentru alegerea viitorului Parlament de la Chişinău şi a afirmat că Moldova are nevoie de o majoritate parlamentară şi de un guvern capabile să aplice hotărât reformele necesare pentru continuarea drumului ţării către prosperitate şi Europa.

„Îi îndemn pe cetăţenii Republicii Moldova aflaţi în România să meargă astăzi la vot pentru alegerea viitorului Parlament de la Chişinău. Moldova are nevoie de o majoritate parlamentară şi de un guvern capabile să aplice hotărât reformele necesare pentru continuarea drumului ţării către prosperitate şi Europa”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

El a adăugat că USR PLUS a fost şi rămâne susţinător al înscrierii Republicii Moldova pe o direcţie ferm pro-occidentală, „dar primul şi ultimul cuvânt în această privinţă îl au cei care votează”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...