Dan Barna sare în apărarea lui Vlad Voiculescu: Este un om asumat. Îl susținem fără nicio ezitare

Vicepremierul Dan Barna îi ia apărarea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, precizând că Alianța USR-PLUS în susține în continuare pe acesta. De asemenea, Barna spune că nu există niciun conflict între premierul Florin Cîțu și ministrul Vlad Voiculescu.

Aflat în cadrul emisiunii „Off / On the Record”, de la Aleph News, Dan Barna a fost întrebat dacă Vlad Voiculescu face bine ce face la Ministerul Sănătății. Fără ezitare, vicepremierul a răspuns clar: „categoric DA”.

În legătură cu celelalte situații în care a fost implicat ministrul Sănătății, cum ar fi publicarea datelor din Registrul de Evidență Național al Vaccinărilor, care au scos la iveală multe nereguli, Dan Barna a spus că unul dintre obiectivele ferme ale USR PLUS în această Guvernare este transparentizarea.

Dan Barna: Vlad Voiculescu este un om asumat

 „Tema actuală a României în ziua de astăzi este lupta cu pandemia. Este subiectul zero al știrilor în fiecare zi pentru că e normal să fie așa, e subiectul care îi afectează pe toți în diverse modalități, dar ne afectează pe toți. Prima luptă o duce Ministerul Sănătății.

E perfect normal ca Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, să fie în fiecare zi în lumina știrilor pentru că este vârful de lance al luptei, al războiului pe care statul român și statele europene îl duc cu această pandemie. A transparentiza datele este un lucru foarte bun”, a declarat Barna în cadrul emisiunii citate mai sus.

Dan Barna a mai vorbit și despre momentul în care Vlad Voiculescu nu a știut ce prevedea ordinul semnat de fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru.

„Vlad tocmai își cere scuze, este un om care își asumă atunci când greșește. Sunt puțini de acest soi în politică, spunând „da, am insistat pe o informație care era inexactă, îmi cer scuze, nu aveam dreptate”. Câți politicieni spun asta sau au verticalitatea atunci când greșesc (…) să vină să spună „da, am dat-o de grad, a fost o exprimare nefericită”?”. a mai spus vicepremierul Barna.

Vicepremier: Nu există niciun conflict între Vlad Voiculescu și Florin Cîțu

De asemenea, Dan Barna a declarat că nu există niciun conflict între premierul Florin Cîțu și ministrul Vlad Voiculescu.

„Asta cu cearta este atât de marketing, pentru că deseori sunt cu Vlad și cu Florin Cîțu la masă în biroul premierului sau în ședința de Guvern, ne uităm la televizor și nu poți să nu râzi când vezi ce se inventează că ai fi spus sau care era scopul din spate. Multe nu au nicio legătură cu realitatea. Ideea că e o ceartă în Guvern o resping și este falsă”, a mai declarat Dan Barna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole