Dan Bittman: „Dacă ne place să fim un popor de cobai”

Solistul trupei rock Holograf, Dan Bittman, rămâne sceptic în ceea ce privește pandemia și numărul de români infectați cu noul coronavirus şi vine cu o propunere către autorități – să demonstreze că numărul celor infectați este real, scrie realitatea.net.

Ministrul Alexandru Rafila încearcă să prevină unele situații. Dar, deocamdată, în România nu există covid, iar cei care vor să credem, ar trebui să ne convingă de existența acestui virus inventat. Cei care sunt plătiți din bani publici, să ne prezinte cazurile. Adică, să lase presa să intre în spitale și să ne prezinte cazurile, ca să fim și noi informați. Când rostești o cifră, mai ales când ești ministru, trebuie să îți asumi. Sunt convins că nu există 7.000 de cazuri. Iar de când virusul și-a schimbat eficiența s-a transformat în altceva, iar oamenii răcesc la fel cum răceam și noi când eram copii”, a declarat Bittman.

Cântărețul a mai spus că nu se bazează pe nimic când face astfel de afirmații, dar îi roagă pe cei care încearcă să ne ducă în zona de pericol să ne demonstreze. „Eu nu pot lua de bune declarațiile unora care azi sunt în funcție, iar mâine nu. România plutește de peste 30 de ani pe o mare de cadavre. Miniștrii vin, pleacă, dar nimeni nu dă socoteală. Nici acum nu știm cine ne-a împușcat la Revoluție, cine e vinovat pentru cei din Colectiv, dar știm câți infectați sunt. Fiecare spital de stat are manager, fiecare spital are obligația să ne prezinte acest număr de cazuri, iar presa are obligația să ne prezinte situația reală”.

Din cauza lipsei de cunoștințe medicale sau din lipsă de tratament

De asemenea, artistul a mai spus că este convins că mulți au murit din cauza lipsei de cunoștințe medicale sau din lipsă de tratament și că nimeni nu și-a asumat nicio răspundere.

„Dacă vine încă un nou val, trebuie să ne convingă că așa este, nu doar să apară la televizor, în costume, și să ne citească cifre. Este posibil să devenim iar putători de mască, asta dacă ne dorim să fim un popor de cobai. Eu cer cifre reale și demonstrate. Centrele de testare sunt goale peste tot, ar tebui să fie cozi, măcar de 100 de persoane, dacă tot ni se spune că sunt 7.000 de infectați”, a declarat cântărețul Dan Bittman în emisiunea „Controversat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Rezultatul anchetei: UMB-ul a săpat un drum la jumătate de metru...

Rezultatele primei etape a anchetei desfășurate în urma tragicului incident de miercuri spre joi, în care patru persoane au murit și alte cinci au...