Dan Negru: „Eu o să-i votez pe cei care-mi vor explica cum planifică finalul fricii”. Pe ce se bazează

Dan Negru a vorbit, recent, despre clasa politică a României. Prezentatorul TV este dezamăgit de conducerea țării. Se pare că prezentatorul a decis cu cine să voteze la următoarele alegeri.

„<Trăim fără să trăim și suntem morți fără să murim> e vorba lui Dostoievski.De parcă ar fi spus-o azi. Djokovic, mitingurile, facturile,toate arată că nervii sunt întinși la maxim. Că intr-un fel sau altul trebuie să ne hotărâm ce facem! Nu trăim veșnic! Viața e o boală mortală și nimeni n-a scăpat”, spune Dan Negru pe Facebook.

El a mai adăugat că a văzut zilele acestea că uneori e mai periculos drumul către școală, decât virușii din școală. Și povestește cum a întâlnit la aeroport o doamnă care pleca spre Londra ca să-și vadă nepoata pe care n-a mai întâlnit-o de doi ani! „<Am obosit, domnule Negru>, mi-a spus. <Și nu mai am timp>. Dacă politicienii de acum nu au curajul unor decizii, dacă incertitudinea e singura lor promisiune, la următoarele alegeri, oriunde pe planetă, lumea se va schimba!

Eu o să-i votez pe cei care-mi vor explica cum planifică ei finalul fricii. Chiar dacă știu că mă vor minți! Frica nu oprește moartea! Frica oprește viața! Și eu am obosit un pic”, a mărturisit Dan Negru pe rețelele de socializare.

Mai multe articole...

2 COMENTARII

  1. Tară abătută, disperată”, unde se întâlnesc cu „un stăpân sever și un țăran mizerabil și muncitor, cu un capul coborât… Cât de obișnuit cel dintâi să fie conducător, iar cel de-al doilea, să fie sclav si prost de fel!”
    „Cine poate fi fericit și liber în România ?”

  2. „Înainte să se mai bată cu pumnii în piept cu patriotismul lor strict propagandistic, ofițerii structurilor informative, liderii politici, polițiștii, inspectorii ANAF, procurorii și judecătorii cărora tocmai li s-au mărit iar veniturile mai ceva ca prețurile la gaze” Eu! Negru Dan de banat … o să-i votez pe cei care-mi vor explica cum planifică ei finalul fricii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole