Dan Negru: Litoralul grecesc – o adunătură de Eforie a anilor `90

„Când stăm în genunchi, alții ni se par mari”, a spus Dan Negru într-o postare în care a sugerat că România este „mult peste ce are Grecia azi”.

Oamenii, grecii, admirabili. Ei știu că turismul e singura lor salvare intr-o țară in care statul a eșuat. Economia Greciei se bazează pe veniturile din turism. Dacă noi aveam tradiția si istoria Greciei si prezentul ei de azi, i-am fi crucificat pe toți.

In 200 de ani de la independență, Grecia a intrat in faliment de 7 ori. Când ni se pare ca alții sunt mai mari decat noi, să ne ridicam din genunchi!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. „Din multele showuri pe care le-am prezentat, eu am învățat ceva: ca să stralucesti, nu trebuie sa stingi lumina celuilalt…” versus „Suntem mult peste ce are Grecia azi ! Noi, cei asupriți mereu în istoria noastră n-am decăzut așa cum au făcut-o grecii de-a lungul istoriei lor. În 200 de ani de la independență, Grecia a intrat în faliment de 7 ori. Când ni se pare că alții sunt mai mari decât noi, să ne ridicam din genunchi! Ajuns zilele acestea în Grecia, Dan Negru a rămas consternat de ceea ce vede: „Atena a ajuns un ghetou, litoralul e un fel de adunătură de Eforie din anii ’90”

    Dle Negru, de cand v-am vazut la show-uri prezentate de dstra (copie dupa show-urile americane, etc.), ati fost „in genunchi” majoritatea timpului! Sa nu vorbiti de ghetto cand in tara unde traiti sunt ghetto-uri peste tot! Sa nu vorbiti de statul in genunchi cand unii pensionari in tara asta mananca paine uscata muiata in apa, ingenunchiati de viata si nevoi… sa nu vorbiti de litoralul grecesc ca o „adunătură de Eforie din anii ’90” – ati avut 30 de ani sa faceti curat pe litoralul tarii in care traiti – sa nu mai zic de tara asta care a fost ingenunchiata de atata amar de vreme…

    Aveti o mândrie flagranta și disprețuitoare, arătati o atitudine de superioritate și dispreț față de oamenii sau lucrurile percepute ca fiind inferioare.

    Intru „on your face” (cum faceti cu copiii in show-urile de talent) sa va spun ca sunteti un om de un caracter fundamental moral cu semne de intrebare… Aratati, in multe din prezentele dstra la TV o tulburare de hiperactivitate. Daca traiati intr-o tara evoluata, cineva v-ar fi „chemat” la judecata pentru partinire, deci treceti inapoi pe bancile scolii si invatati cum sa fiti un om integru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...