Dan Negru: „Nu faceţi Revelionul cu Negru!”

Dan Negru va prezenta, şi în acest an, petrecerea de Revelion de la Antena 1, pregătită pentru noaptea dintre ani. Iată însă că Negru, cunoscutul prezentator de la Antena 1, a oferit un sfat surprinzător românilor pentru noaptea de Revelion.

Aflat la cel de-al 22-lea Revelion la TV, Dan Negru le-a oferit românilor un sfat pentru ultima noapte a anului 2021. „E al 22-lea meu Revelion şi am un singur sfat pentru cei mulţi: nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Sunt atât de puţine Revelioanele pe care le trăim împreună cu familia şi cu prietenii încât nu merită să vă pierdeţi nopţile pe ecrane, fie pe televizor, fie pe online. Aşa că meme-urile faimoase: Fac Revelionul cu Negru, eu v-aş sugera să nu faceţi Revelionul cu Negru.

Faceţi Revelionul cu prietenii, cu oamenii adevăraţi, nu cu ecrane”, a declarat Dan Negru la News Hour with CNN.

Totuşi, Dan Negru a explicat că Revelionul 2022 pe care îl va prezenta la Antena 1 va fi o emisiune explozivă şi plină de suprize. „Victor Hugo avea o vorbă frumoasă – Cei mai frumoşi ani sunt cei ce vor veni. Eu cred că cele mai frumoase Revelioane sunt cele ce vor veni”, a mai spus Dan Negru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...