Dan Petrescu, nemulțumit înaintea meciului cu Universitatea Craiova: „E clar că ei s-au odihnit mai mult”

CFR Cluj va întâlni Universitatea Craiova în Liga 1, duminică seara de la ora 21.30, în etapa a 10-a. Înaintea meciului, Dan Petrescu a declarat că adversarii pornesc cu prima șansă deoarece au avut mai mult timp să se odihnească.

La conferința de presă, Dan Petrescu a recunoscut că îl va aștepta un duel extrem de greu și s-a plans de programul încărcat al CFR-ului.

Sunt convins că Mirel are ambiţii mari, a fost antrenorul echipei naţionale. Sigur vrea să ia campionatul şi Cupa României. Cred că ăsta va fi obectivul lui, altfel nu cred că se ducea la Craiova. Echipa arată bine, meciul cu Farul au început rău, dar au arătat forţă.

Normal că e foarte greu pentru noi, dar ne-am obişnuit. E al 19-lea meci în două luni. Nu ştiu dacă mai are cineva 19 meciuri în două luni. Dacă nu se amânau meciurile alea două, nu ştiu ce făceam. Mi se pare exagerat să joci aşa mult. Aveam 21 de meciuri în două luni. Cei de la Craiova au simţit şi ei pe pielea lor. Din păcate pentru ei şi pentru fotbalul românesc au ieşit din Europa. În momentul când suntem în Europa va fi greu să mergem pe două fronturi.

Mi-e şi greu să pregătim meciul. Drumul a fost lung. Noi ne odihnim mai mult, ne refacem. Mi-e greu să pregătesc un meci într-o singură zi. Cei de la Craiova au avut o săptămână, e clar că s-au pregătit mai bine şi s-au odihnit. Posibil să schimbăm iar toată echipa. Vreau să îi văd la antrenament, să văd cum se simt.

Meciul cu Craiova va fi un meci de Europa. Toate meciurile cu ei au fost cu intensitate maximă. E bine că jucăm acasă două meciuri. Înainte de pauză jucăm în deplasare. A schimbat sistemul cu trei fundaşi centrali, au un lot foarte numeros, foarte puternic. Au rămas pe două fronturi„, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...