Dan Petrescu, înaintea ultimului meci din 2021 pentru CFR Cluj: “Sper să pot să-mi dau pălăria jos după meci” (Video)

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a susținut o conferinţă de presă, sâmbătă, în care a spus, printre altele, căî şi poate da jos pălăria în faţa jucătorilor după ultimul meci din 2021, cu FC Argeş. Tehnicianul a preciat că fotbaliştii săi sunt foarte obosiţi după un an intens.

“Sunt foarte obosiţi, a fost un meci foarte greu, cu intensitate maximă. Moralul jucătorilor e bun după atâtea victorii la rând şi un meci aşa de greu câştigat. Dar din păcate fizicul nu cred că e prea bine. Suntem singura echipă din România care joacă la trei zile, n-am înţeles motivul. Singura echipă care joacă la două zile jumate e CFR. Asta n-am înţeles-o şi nu o să o înţeleg. Sunt foarte îngrijorat din punctul ăsta de vedere pentru că nu e normal. Mai ales că avem mulţi jucători importanţi care nu pot să joace. Da era tot lotul de la dispoziţie poate aveam să schimbăm zece jucători, dar nici aşa nu era corect, pentru că trebuie să ai patru zile.

Acum e foarte important să scoatem maxim din acest meci. Sunt convins şi conştient că jucătorii sunt foarte obosiţi şi îi înţeleg, dar trebuie să facă un efort maxim meciul ăsta. Sperăm să poată şi să scoatem iar un rezultat pozitiv şi ar fi un an fantastic pentru ei. Fiind ultimul mi se pare că e cel mai important meci. Ar fi fantastic să terminăm neînvinşi, jos pălăria în faţa băieţilor. S per să pot să-mi dau pălăria jos după meci, să spun că sunt mari, pentru că nu nu ştiu cum mai rezistă ei să alerge atât, ţinând cont să s-au jucat vreo 36 de meciuri, dublu cât celelalte echipe. Parcă s-a exagerat puţin anul ăsta cu meciurile mai ales pentru echipa asta”, a spus Petrescu.

El a menţionat că va schimba cel puţin jumătate din primul ‘11’ faţă de partida trecută. “În linia de start cel puţin jumătate de echipă faţă de ultimul meci. Nu ne interesează cum jucăm, ne interesează rezultatul cel mai mult, ca să încheiem anul bine. Argeşul a avut un sezon foarte bun, echipa a jucat foarte bine, antrenorul a făcut o treabă extraordinară”.

CFR Cluj va întâlni echipa FC Argeş, duminică, pe teren propriu, de la ora 16.00, în etapa a 21-a a Ligii 1, ultima din acest an. CFR Cluj este lider în clasament, cu 54 de puncte, cu opt mai multe decât echipa de pe locul doi, FCSB.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole