Dan Petrescu, iritat când a fost întrebat de plecarea lui Adrian Păun: ”Mai contează ce vrea antrenorul?”

CFR Cluj l-a transferat, miercuri, pe Adrian Păun (27 de ani) la Hapoel Beer Sheva, iar Dan Petrescu s-a arătat deranjat.

Antrenorul grupării ardelene s-a enervat în timpul conferinței de presă când a fost întrebat de plecarea lui Păun.

Mereu spun același lucru, dar cred că nu mă înțelegeți. Dan Petrescu este antrenorul clubului. Dan Petrescu nu este patronul clubului, nu este preşedinte, nu este director executiv. Eu sunt antrenor, antrenez ce mi se pune la dispoziţie.

Dacă Păun nu voia să plece, pleca el? Dacă clubul nu voia să îl dea, mai contează ce vrea antrenorul? Antrenorul doar antrenează şi asta va fi în continuare la CFR Cluj cât mai am contract și oriunde voi merge.

Nu are loc să facem speculaţii că Dan Petrescu i-a pierdut prea uşor pe Bentacor sau Dugandzic. Nu Dan Petrescu i-a pierdut, CFR Cluj i-a pierdut. Cuvântul decisiv îl au patronul şi jucătorul. Doar dacă mi se cere părerea. Niciunul dintre jucătorii pe care i-am enumerat nu am vrut să plece.

Mi s-a spus că am renunţat prea uşor la Dugandzic. Acolo a fost jucătorul şi clubul, nu Dan Petrescu. Degeaba îl aruncăm pe Dan Petrescu în faţă. Două săptămâni s-a vorbit despre Dan Petrescu.

Nu am înțeles de ce. Facem presiuni aiurea pe un subiect. Repet, nu eu decid cine pleacă şi cine vine la CFR Cluj. Am încheiat subiectul ăsta. Altă întrebare”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...