Dan Petrescu o laudă pe FCSB înaintea meciului direct: „Face un campionat fantastic” (Video)

Dan Petrescu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că prima adversară a CFR-ului, de la reluarea Ligii I a avut un parcurs foarte bun anul trecut, subliniind că la meciul de duminică micile detalii vor face diferența.

„Nu cred în statistică, indferent ce a fost înainte nu are nicio semnificaţie la meciul următor. Mereu trebuie să o iei de la zero. Un meci cu FCSB este foarte greu în orice circumstanţe. Până în acest moment, mi se pare că FCSB face un campionat fantastic, are 12 victorii şi 2 egaluri în ultimele 14 meciuri. Dar pentru că CFR a făcut un sezon incredibil, sunt mai puţin băgaţi în seamă. Mai sunt 19 meciuri şi vă repet, campionatul se va câştiga în ultimul sau penultimul meci. Nu suntem campioni încă, programul lui CFR este mai greu decât al celor de la FCSB.Eu sunt conştient de valoarea lor, au foarte mulţi jucători buni, va fi o luptă până la final. Au atuuri multe să spere să schimbe ceva în bine, au făcut un an foarte bun. Cred că micile detalii vor face diferenţa şi este important cine marcheaz primul gol”, a declarat Dan Petrescu.

Antrenorul a vorbit şi despre Bilel Omrani. „Omrani şi cu Ştefan au pierdut pregătirea. Amândoi au fost cu COVID, deci au lipsit motivat. Nu ce s-a speculat prin presă, că Omrani n-a mai vrut să vină. Omrani intră în planurile mele. Doar să nu vină vreo ofertă… ştiţi că mai are şase luni de contract. Noi sperăm în continuare să semneze. S-a speculat că m-am certat cu el sau că nu am nevoie de el. Am nevoie de Bilel Omrani, şi el are nevoie de CFR. Campionatele cele mai bune din cariera lui au fost cu Dan Petrescu antrenor, iar ezultatele cele mai bune ale CFR-ului au fost cu Omrani pe teren. Este golgheterul all-time în Europa, mi-l doresc în continuare. Dar când este în ultimele şase luni, poate să decidă ce vrea. În cazul ăsta mai sunt câţiva jucători: Cestor, Susic, Bălgrădean. Conducerea vorbeşte cu toţi, sunt aproape rezolvate. Eu îmi doresc toţi aceşti jucători, dar mai sunt banii, comisioane, tot felul de probleme. Dar aceşti jucători au avut rezultate bune cu mine. Vedem până pe 15 februarie, când va fi ultima zi de transferuri, ce va fi”.

Petrescu a mai spus că Denis Alibec nu a mai vrut să vină la pregătiri.

„Alibec, el a zis că nu vrea să vină la pregătiri, că vrea să continue în altă parte. A zis că are soluții. Dacă n-a mai venit la pregătire, șansele sunt foarte mici. Lista noastră nu e foarte mare, de aceea au plecat foarte mulți jucători. În momentul de față, Alibec a fost înlocuit de Marko Dugandzic. Culio a fost înlocuit de Itu, nu de Hoban. Neguț intră în locul lui Cristiano, portarul. Iar în locul lui Cristiano e posibil să vină un portar Under sau un jucător crescut de club. Nu e adevărat că dau jucători afară. Nici pe Alibec nu l-am dat afară, a fost decizia lui, a vrut să plece. Acum, dacă n-a găsit echipă, nu e vina mea, sper să o găsească și să joace fotbal”, a mai spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

CFR Cluj o va întâlni pe FCSB, la 23 ianuarie, de la ora 20.00, în deplasare, în etapa a 22-a a Ligii 1. Echipa ardeleană este prima în clasament, cu 57 de puncte, în timp ce FCSB, locul 2, are 47 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...