Dan Petrescu, pesimist înaintea confruntării cu Slavia Praga: „Trebuie să facem un meci perfect pentru a scoate un rezultat pozitiv”

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, că elevii săi sa trebuie să prindă o zi fantastică pentru a obţine un rezultat pozitiv cu Slavia Praga, în Grupa G a Conference League.

Slavia are o echipă foarte bună, cea mai bună din grupă. În ultimii trei ani a ajuns în grupele Champions League, în sferturile de finală în Europa League, iar în sezonul trecut în sferturile Conference League. În meciurile de acasă disputate până acum a marcat 40 de goluri şi a primit 3. Slavia practică un fotbal total, e singura echipă din Europa în ultimii 5 ani care aduce 7-8 jucători în careul advers. Trebuie să prindem o zi fantastică toţi ca să scoatem un rezultat pozitiv„, a afirmat Petrescu.





Noi suntem conştienţi de valoarea adversarului. Antrenorul lor e de aproape cinci ani la echipă, îmi aduce aminte de antrenorul meu din Italia, Zdenek Zeman, tot din Cehia, care avea acelaşi stil de joc. E o echipă care face presing, care atacă, de aceea noi trebuie să facem un meci perfect şi în faza de apărare, şi în atac, pentru a scoate un rezultat pozitiv. Repet, când dai 40 de goluri în 9 meciuri acasă înseamnă forţă. Nu ştiu cine mai bate cu 6-0 sau 7-0 acum în Europa. Asta e realitatea, e statistica, nu inventez eu. Şi sunt conştient că va fi foarte, foarte greu„, a adăugat el.

Petrescu s-a plans și de probleme de lot.

Chiar dacă avem probleme de lot, vom încerca să obţinem un rezultat pozitiv. Avem alţi fundaşi care pot juca în locul lui Burcă, dar faţă de echipa cu care am început în pauza din vară acum lipsesc 7-8 jucători. Şi nu e uşor să faci o echipă din mers„.

CFR Cluj întâlneşte, joi, de la ora 22:00, pe Eden Arena din Praga, formaţia Slavia Praga, într-o partidă contând pentru Grupa G a Conference League.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...