Oficial implicat direct în gestionarea Stării de Urgență din pandemie, a murit din cauza COVID

Dan Stan, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, a murit, duminică, după ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de ministrul de Interne, Marcel Vela într-o postare pe Facebook.

Dan Stan, de profesie avocat, a fost vicepreședintele CJ Caraș-Severin, iar anterior a ocupat funcția de subsecretar de stat în Ministerul de Interne, inclusiv în perioada mandatului lui Marcel Vela și a fost implicat în gestionarea Stării de Urgență din primăvara acestui an.

Dan Stan, în vârstă de 57 de ani, a contractat virusul în a doua jumătate a lunii noiembrie, iar boala a evoluat rapid, afectându-i serios plămânii, scrie expressdebanat.ro.

„Subsecretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne, a fost alături de mine în toate momentele grele, în special în gestionarea Stării de Urgență.

Am încercat, împreună, să facem o lume mai bună, mai sănătoasă și să salvăm cât mai multe vieți.

Actual vicepreședinte al Consiliului Județean, el s-a întors în octombrie acasă, ca să fie alături de noul președinte al CJ, cu dorința si speranța de a face din Caraș-Severin un județ mai bun.

SARS COV 2, acest inamic, virus pervers și invizibil, s-a răzbunat!

După o lungă suferință, inima sa mare, dar obosită, a cedat în această dimineață, la ora 4:30, la spitalul de boli infecțioase din Timișoara”, a scris Marcel Vela pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...