Dan Tudorache, după ce a apărut informația că a bătut-o pe Clotilde Armand: Dacă nu existau acele imagini, nu cred că ajungeam aici

Dan Tudorache a reacționat la informația potrivit căreia ar fi câștigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1, în fața lui Clotilde Armand.

Tudorache a precizat că așteaptă comunicatul oficial, pentru a face comentarii, însă a subliniat că fără imaginile prezentate de Antena 3, în care anumite persoane au umblat în sacii cu voturi, nu se ajungea la faza anchetei.

„Eu pot să vă spun doar că aștept comunicatul oficial care sper să vină mâine sau cel târziu vineri și atunci putem spune exact ce s-a întâmplat în sectorul 1, la alegeri.

Procurorul de caz ne va comunica mâine ce a descoperit la renumărarea voturilor. E adevărat, această renumărare trebuia să aibă loc în jurul datei de 1 octombrie, dar o parte dintre membrii oficiului electoral de sector s-au opus. Bănuiesc că aveau informații sau știau ei de ce trebuiau să se opună.

Nu o să fac niciun comentariu până nu voi avea un comunicat oficial!”, a declarat Daniel Tudorache, la Antena 3.

„În urma acelor imagini, PSD-ul împreună cu mine am făcut acea solicitare la SIIJ, de renumărare a voturilor. Dacă nu existau acele imagini, nu cred că ajungeam aici”, a mai spus fostul edil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...