Dan Tudorache: Se va merge la anularea alegerilor prin care a fost numită Clotilde Armand

Fostul primar al sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, a declarat că în cazul în care se va dovedi că alegerile din toamna trecută au fost fraudate se va ajunge la anularea acelui scrutin. Precizările social-democratului vin în contextul în care acesta ar avea cu 1.000 de voturi mai mult decât Clotilde Armand.

„După ce o să primim comunicatul oficial de la SIIJ (Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție – nr.), o să vorbesc cu avocatul și vedem exact ce pași avem de făcut. Dar vom merge, dacă sunt elemente de fraudare a alegerilor, la anularea scrutinului din toamna trecută”, a declarat Dan Tudorache pentru Gândul.ro.

Acesta mai spune că în funcție ce se arată în Ordonanța procurorului se va decide dacă se vor relua alegerile.

 „În cazul în care se invalidează scrutinul, vor urma alegeri, cel mai probabil, cu toate că, teoretic, ar trebui să mă pună pe mine primar. Dar măcar să se refacă alegerile, dacă se dovedește că a fost fraudă”, mai suține Dan Tudorache.

Acesta ne-a precizat și ce decizie va lua în cazul în care se vor repeta alegerile.

„Voi renunța la mandatul de parlamentar și voi candida din nou, dacă se vor organiza din nou alegerile pentru sectorul 1. Uitați-vă ce se întâmplă acum în sector. Poate sunt eu subiectiv, dar cetățenii o înjură pe Clotilde Armand”, mai susține Dan Tudorache.

Potrivit unor surse citate de Antena3, fostul primar Dan Tudorache, candidat PSD la alegerile locale din septembrie 2020, ar avea cu 1.000 de voturi mai mult decât Clotilde Armand, contracandidata sa de la USR-PLUS, actualul primar al Sectorului 1.

Citește și:

S-a terminat numărătoarea voturilor. Daniel Tudorache ar fi câștigat alegerile la Sectorul 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...