Dana Săvuică goală (FOTO)

Dana Săvuică și-a a postat de curând pe rețelele de socializare o serie de fotografii sexy. Astfel că toată lumea a început să se întrebe ce caută Dana Săvuică goală pe Instagram.

Dana Săvuică este cunoscută drept o persoană care se afișează cu măsură, excluzând cariera ei de fotomodel și prezentatoare TV. Iată însă că de curând „a rupt pisica”. Nu e prima oară când face așa ceva, e drept: ea e cea care a pozat pentru prima copertă Playboy din România în urmă cu mai bine de 20 de ani. Atunci s-a lansat revista sexy la noi în țară.

Dana Săvuică goală 

Dana are acum 52 de ani, dar este la fel de sexy. Vedeta a postat la început de noiembrie, pe Insta, câteva imagini hot. Sunt fotografii în care apare goală în cadă, poartă doar un prosop pe cap, ruj roșu puternic și soarbe dintr-un pahar de șampanie.

Ce a vrut să demonstreze? Toată lumea s-a întrebat. „Pe 2 noiembrie 1954, Marilyn Monroe filma celebra scenă din cadă în filmul ‘Seven Year Itch’, pe lângă cea cu fusta ridicată la gura de metrou”, a scris Dana Săvuică pe rețelele de socializare.

Cine i-a făcut Danei Săvuică fotografiile  

„Era măritată cu Joe DiMaggio, jucătorul de baseball care era extrem de gelos și posesiv. Filmul a avut un succes fenomenal, dar pentru căsnicia Marilyn Monroe-Joe DiMaggio a însemnat începutul sfârșitului!”, a mai scris Dana Săvuică.

Dana Săvuică a povestit că sesiunea foto a avut loc în timpul unei vizite alături de o bună prietenă, la u castel. Ea a fost întru totul fascinată de frumusețea impunătoare a locului, așa că a dorit să facă câteva poze pentru a surprinde atmosfera.

Cum au fost făcute fotografiile cu Dana Săvuică goală

„Am făcut câteva poze și când am văzut că ieri, pe doi noiembrie, în 1954, Marilyn Monroe a filmat scena cu cada din filmul «Șapte ani de căsnicie», m-am gândit că am și eu pozele și am făcut o corelare între cele două, dar nu e făcut profesionist, a fost o idee de-ale mele, sunt făcute cu telefonul. Fotografiile sunt făcute de prietena mea (…), am fost amândouă invitate la Castelul Jidvei și ne-am făcut amândouă poze ca să arătăm cât de frumos e castelul.

Una dintre trăsăturile castelului este că într-una dintre camerele mari cu geamuri imense există acea cadă fix în cameră, nu este baie separat și ne-a plăcut mult ideea să facem niște poze acolo, și ea are pe Instagram-ul ei.», a spus pentru Săvuică pentru presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...