Dani Mocanu și-a distrus singur bolidul de peste 200.000 de euro

Manelistul a organizat o serie de live-uri, iar în urma unei provocări, cântărețul a fost obligat de adversar să-și avarieze bolidul de lux în valoare de 200.000 de euro.

Dani Mocanu este arestat la domiciliu de 4 luni, iar manelistul este din ce în ce mai activ pe rețelele de socializare. Cântărețul a organizat o serie de live-uri pe provocări cu George Pian, iar cel care primea cele mai puține era obligat să facă o provocare.

Dani Mocanu și-a avariat singur bolidul de lux

Dani Mocanu a fost cel care a organizat mai multe jocuri, iar manelistul a pierdut, motiv pentru care a fost obligat să facă o provocare. Dani Mocanu și-a avariat mașina în valoare de 200.000 de euro, pe live.

Dani Mocanu și-a lovit singur mașina, iar imaginile au devenit rapid virale pe rețelele de socializare. Manelistul și-a avariat vizibil autoturismul, în partea din spate.

Conversație neașteptată între Dani Mocanu și fiica lui

Dani Mocanu și fratele lui, Nando, au avut parte de un scandal în benzinăria din Pitești, iar cei doi au fost acuzați de tentativă de omor și tulburarea ordinii publice. Dani Mocanu este arestat la domiciliu, iar manelistul petrece destul de mult timp cu copiii săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...