Dani Oțil, contre cu internauții care îl ceartă în legătură cu copilul. Iar soția lui a pozat seminud pe balcon

Dani Oțil și Gabriela Prisăcăriu și-au luat o pauză binemeritată și au plecat în concediu.  Soții au decis să-și petreacă vacanță pe Coasta de Azur.

Vedetele s-au trezit cu un val de critici după ce au postat câteva poze pe rețelele de socializare. Oamenii fiind nemulțumiți de stațiunea aleasă de Dani și Gabriela. Postările soților au stârnit reacții aprinse, Internauții au lăsat mai multe mesaje acide pe paginile lor.

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu a rezistat criticilor și a izbucnit în mediul online. Postarea lui Dani Oțil fiind susținută de mai multe vedete.
„După trei zile în vacanță am aflat că:

– unii oameni îți comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul; – oriunde ai fost, știe un român un loc mai mișto, fix lângă; – dacă pleci fără bebe, nu e problemă. Ai două milioane de bone care ar avea grijă de el … . Așa aprig te ceartă doamnele de acasă; – dacă alegi ieftin … ești sărac; – dacă alegi scump … ești nenorocit”, a scris Dani Oțil.

 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil își petrec vacanța în Monaco. Pe balconul apartamentului închiriat, ea s-a pozat acoperită doar de un cearșaf alb.  Mulți au lăudat-o pentru siluetă, dar a primit și critici vehemente.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...