Daniel Constantin va reveni la conducerea Ministerului Agriculturii

În perioada următoare, premierul Ludovic Orban va schimba câțiva dintre miniștrii cabinetului său.

Potrivit informațiilor Puterea.ro, printre cei remaniați se numără și ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Nechita Oros. În locul acestuia va fi numit deputatul Daniel Constantin care a mai ocupat această funcție între mai 2012 și noiembrie 2015.

5 COMENTARII

  1. Cu asemenea personaje cheie poți sa-ti iei adio de la agricultura moderna.
    Poti liniștit sa stai cu a ta mina întinsă încă 4 ani la cerșeală, mina întinsă la bunul Dumnezeu, bineînțeles, sa te rogi sa-ti modernizeze tehnologia, industria și sa-ti apere culturile de apa și de foc .
    ( Grânarul Europei! Cu foarte mult haz. Țăranul ro’ un mare mămăligar , cormoranul tocmai a dispărut din partid.)

  2. O veste excelenta! Tatal meu se ocupa cu agricultura de zeci de ani. Toată familia mea ar fi foarte incantata dacă acest lucru s ar materializa într adevăr, pentru ca, va spun cu mana pe inima, numai în perioada în care dl Constantin a fost ministru la Agricultura afacerea noastră a prosperat, procedurile au fost simplificate și am accesat foarte ușor fonduri!

  3. Decat specimene precum Petre Daea si Oroș, îl prefer de o mie de ori pe Constantin. Omul chiar e un profesionjst, are proprietatea cuvintelor si habar de ce are de facut pe scaunul ala. Daca va fi pe bune mutarea, inseamna ca Ludovic chiar se pune pe treaba si isi formeaza o echipa serioasa!

  4. Decat specimene precum Daea sau Oroș care visează cormorani și nu știu să vină cu promisiuni salvatoare, ci doar să aprecieze că situașia este foarte gravă, eu, unul, il prefer oricand pe Daniel Constantin pentru ca omul asta pe langa faptull ca este un profesionist desavarsit care stie exact cum sta treaba in domeniul agriculturii, are si pregatirea necesara sa ocupe o astfel de functie. De asta avem nevoie, domnule Orban. De oameni capabili!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole