Daniel Craig a primit gradul lui James Bond! (VIDEO)

Daniel Craig a primit gradul lui James Bond în Marina britanică. Actorul britanic, care a interpretat rolul lui James Bond în ultimii 15 ani, deține acum gradul pe care îl are spionul din cărțile lui Ian Fleming în Marina Marii Britanii: commander (comandor), deși cu titlu onorific.

Anunțul vine cu câteva zile înainte de lansarea ultimului film James Bond în care Daniel Craig va juca rolul emblematicului spion. „No Time to Die” urmând să apară în cinematografe pe 30 septembrie. „Sunt cu adevărat privilegiat și onorat să fiu numit în gradul de Comandor Onorific al serviciului naval”, a declarat Craig.

Potrivit Sky News, numirea nu ar trebui să reprezinte o surpriză atât de mare întrucât echipa de producție a No Time to Die a colaborat cu Marina Regală britanică și Ministerul apărării de la Londra pentru realizarea filmului și că nava HMS Dragon a Marinei Marii Britanii poate fi chiar văzută fugitiv în ultimul trailer al lungmetrajului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...