Daniel Craig:„James Bond nu ar trebui să fie jucat de o femeie”

Publicat: 22 sept. 2021, 08:45, de Mihaela Verdes, în Internațional , ? cititori
Daniel Craig:„James Bond nu ar trebui să fie jucat de o femeie”

„De ce ar trebui o femeie să-l joace pe James Bond, când ar trebui să existe un rol la fel de bun ca James Bond, pentru o femeie?”, a întrebat actorul înainte de ultima sa apariție în rol. Daniel Craig îl interpretează pe James Bond, pentru ultima dată, în „No Time To Die”.

Într-un interviu acordat revistei Radio Times, Craig a fost întrebat dacă va susține „o altă variantă, mai diversă, ca înlocuitor al său” – cum ar fi o femeie sau o persoană de culoare.

Craig a răspuns: „Ar trebui să existe pur și simplu roluri mai bune pentru femei și actori de culoare. De ce ar trebui o femeie să-l joace pe James Bond, când ar trebui să existe un rol la fel de bun ca James Bond, pentru o femeie?

Franciza Bond susține ideea ca 007 să rămână bărbat

Acest punct de vedere reflectă comentariile făcute de producătorul executiv al francizei Bond, Barbara Broccoli, în 2018.

Bond este bărbat. E un personaj masculin. A fost scris ca bărbat și cred că probabil va rămâne bărbat„, a explicat Broccoli atunci. „Și asta e bine. Nu trebuie să transformăm personajele masculine în femei. Haideți să creăm mai multe personaje feminine și să facem povestea să se potrivească acelor personaje feminine.

„No Time To Die” va fi lansat în 8 octombrie.

După mai mult de 18 luni de întârzieri datorate pandemiei de coronavirus, No Time To Die va ajunge în sfârșit pe marile ecrane. Producătorii au confirmat oficial data lansării mult așteptate a filmului, scrie unilad.co.uk.

Filmul ar fi trebuit să fie lansat în aprilie 2020, dar pandemia a anulat acel termen, lăsând fanii să se întrebe când vor putea vedea unul dintre cele mai așteptate blockbustere din ultimii ani. No Time To Die va rula în cinematografe pe 8 octombrie.