Dat dispărut de familie, un bărbat din județul Giurgiu a fost găsit înecat în râul Ciorogârla

Scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurigu au fost chemați în ajutor de Poliție pentru a găsi un bărbat ce fusese dat dispărut. Aceștia au găsit cadavrul bărbatului, înecat în râul Ciorogârla.

Un localnic din Trestieni, județul Giurgiu nu a mai fost găsit de familie, care a anunțat Poliția.

La rândul lor, polițiștii au apelat la ajutorul pompierilor de la ISU, iar echipajele formate din polițiști și pompieri de la Detașamentele Bolintin Deal și Giurgiu l-au căutat pe bărbatul de 65 de ani atât în localitate, cât şi în zonele apropiate.

Echipajul de scafandri a efectuat căutări în apa râului Ciorogârla şi, din nefericire, bărbatul a fost găsit înecat, la aproximativ 600 m în aval de podul dintre Trestieni şi Cosoba – anunță ISU Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

CIA: Zelensky a deturnat bani din finanţarea americană

Jurnalistul Seymour Hersh susţine cã oficialii ucraineni sunt „în competiție pentru a înființa companii-paravan pentru tranzacții de export cu comercianți privați de arme”. Regimul Zelensky...