Date OFICIALE despre situația pandemiei în lume. Noi cifre dramatice: Peste 600 000 de pacienți cu Covid-19 au decedat

Peste 14,5 milioane de infectări și 609 118 decese a produs până în prezent pandemia de Covid-19, conform datelor worldometers.info. Între 4000 și 6000 de oameni mor zilnic din cauza infecției cu noul coronavirus pe toate continentele planetei.

Situația cea mai gravă este în Statele Unite și Brazilia, acolo unde numărul infectărilor crește de la o zi la alta alarmant de repede.

În SUA, numărul infectărilor a început să crească cu aproximativ 70.000 zilnic, iar cifra totală se apropie de 4 milioane. Statele Unite ale Americii au raportat, vineri, 77.255 de noi cazuri, joi, cea mai mare creștere în 24 de ore de până acum și triplu față de cifrele din urmă cu câteva săptămâni. Pe lângă numărul uriaș de contaminări au mai fost raportate și 943 de decese, conform informațiilor cercetătorilor de la Universitatea John Hopkins.

Situația este dramatică și în India, unde săptămâna trecută numărul total al infectărilor depășind un milion, țara ocupând locul trei în lume la numărul de îmbolnăviri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...