David Miculescu, sub lupa lui Nicolae Dică: „Asta îmi place la el și e un mare bonus”

FCSB l-a transferat pe David Miculescu (21 de ani), în această vară, de la UTA, în schimbul sumei de 1.7 milioane de euro, dar jucătorul nu reușește să se impună sub comanda lui Nicolae Dică și a început majoritatea partidelor de pe banca de rezerve.

Nicolae Dică a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Miculescu.

E un jucător tânăr, are 21 de ani. S-a integrat bine la echipă, e și un tip mai tăcut de felul lui, dar la antrenamente se implică. A avut și momente bune, când a marcat. Se vede că are calitate și personalitate. Cred că va deveni un jucător foarte bun și este un marcator, în orice poziție l-ai folosi.

Asta îmi place la el și e un mare bonus. Sunt din ce în ce mai puțini jucători de genul lui. Cred că în zonele laterale e mai bun acum, dar cu timpul va deveni mai bun în centru„, a spus Nicolae Dică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...