„David Popovici n-are zodie, n-are Mercur retrograd, n-are Luna în Berbec sau pe casă proastă, n-are 13 cu ghinion” – așa spune un renumit astrolog

După ce David Popovici, românul nostru în vârstă de 17 ani, a cucerit medalia de aur în proba de 100 de metri liber la Campionatele Europene de la Roma, stabilind un nou record mondial, lumea aproape că a îngenunchiat în fața lui.

Ziariștii au căzut în admirația tânărului și l-au lăudat cât au putut de mult.  Italienii de la Oa Sport au afirmat: „David Popovici nu e om, e de pe altă planetă! A bătut recordul mondial la 100 de metri după 13 ani”. Cea mai importantă publicație din Italia, Gazzetta dello Sport, l-a numit noul rege al probei de 100 de metri. Și francezii de la L’Équipe au avut numai cuvinte de laudă pentru David Popovici, starul planetar.

Dar și astrologul Cristina Demetrescu, îndrăgită și respectată, nu numai de publicul larg, ci și în branșa din care face parte, a fost, ca toată lumea, impresionată de performanțele lui David Popovici, românul nostru care a uimit și îngenuncheat lumea. Iată ce-a spus ea:

„Din punct de vedere astral, concluzia mea este că David Popovici n-are zodie, n-are Mercur retrograd, n-are Luna în Berbec sau pe casă proastă, n-are 13 cu ghinion, nici alte numere nefaste. Doar ce a bătut un record mondial în zi de 13, după 13 ani. Culoarul 4 iși redefinește vibrația sub numele său. Ghinionul e doar al colegilor de bazin sau al recordmanilor dinaintea lui. Nu știm de pe ce planetă sau din ce galaxie e, nu se orânduiește după Legea Gravitației, nici după cea a frecării dintre un corp solid și particulele de apă. Nu are bioritm, pauză, mofturi. Nu așteaptă să îl trezească razele Soarelui. Nu pare să îl îmbete nici succesul. Nu are ego. Nu merge la risc, nu dă emoții negative, nu dezamăgește. Nu vrea la Neversea, Untold sau Saga. Merge la școală ca toți tinerii, dar anticipez că va fi primul elev din istoria țării care va reuși să lase în urma sa o statuie, sper în fața liceului Coșbuc, un simbol de  ambiție pentru toți copiii și tinerii din România. No sex, no drugs and no rock ‘n roll yet. Nu avem echipă, nici valoare, avem un Geniu cum rar se naște și tot Universul conspiră întru strălucirea acestui miracol de om, pentru această țară”.

Având în vedere succesele lui David Popovici da, poate are dreptate Cristina Demetrescu. Sună bine, fără zodie și fără Mercur retrograd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...