David și Victoria Beckham au fost jefuiți în timp ce dormeau

David și Victoria Beckham au avut parte de un episod traumatizant. Un hoț a reușit să intre, prin efracție, în locuința lor din cartierul londonez Holland Park. Conacul familiei Beckham din Holland Park valorează aproximativ 41 de milioane de lire sterline.

Incidentul s-a petrecut în luna februarie, dar subiectul a apărut în presa internațională abia astăzi. Potrivit publicației The Independent,  infractorul a spart un geam de la etaj, a furat mai multe bunuri și apoi a plecat în fugă. În tot acest timp, fostul fotbalist David Beckham se afla înauntru, alături de soția sa, Victoria și cei patru copii.  Spargerea a fost descoperită ulterior de către Cruz, băiatul de 17 ani al lui cuplului Beckham. Băiatul a observat geamul spart și și-a anunțat părinții, care au sunat autoritățile.

Până când poliția s-a prezentat la fața locului, hoțul plecaseră deja de mult timp cu bunurile. Acesta ar fi furat atât electrocasnice, cât și îmbrăcăminte de firmă. Potrivit sursei citate, pagubele sunt de câteva sute de mii de euro.

Conform The Independent, conacul familiei Beckham din Holland Park valorează aproximativ 41 de milioane de lire sterline.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...