De 10 ani se negociază cu ei: Surpriza de la anul, în România, pe scena Summer Well

Publicat: 24 nov. 2021, 21:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
De 10 ani se negociază cu ei: Surpriza de la anul, în România, pe scena Summer Well

Trupa Arctic Monkeys vine în România pentru prima dată! Trupa cotată drept una dintre cele mai mari pe tărâm britanic, cu peste 9 miliarde de vizualizări, va cânta la Buftea, pe scena festivalului Summer Well, în 14 august.

Britanicii vor fi cap de afiş ai festivalului care va avea loc, ca în fiecare an la palatul Ştirbey, însă organizatorii anunţă că urmează şi alte surprize, astfel încât ediţia de anul viitor să fie una legendară. Biletele au fost puse deja în vânzare la preţuri speciale. „A fost o negociere care pentru noi a durat 10 ani de zile. Arctic Monkeys este una dintre trupele pe care am urmărit-o în de aproape de când am început festivalul, acum mai bine de 10 ani. Este trupa cea mai cerută de către publicul nostru. Reacţiile pe care le-am avut în urma anunţului pe care l-am făcut în urmă cu o oră şi ceva sunt absolut incredibile”, spune John Varbiu, organizator Summer Well.

Fanii numără deja zilele până în 2022

Aşteptăm anul viitor un concert în premieră, în România, un concert absolut senzaţional. Pentru cine nu i-a văzut live pe Arctic Monkeys este o experienţă de neratat, nu doar pentru fanii formaţiei cât şi pentru oamenii care i-ar putea descoperi vara viitoare la Summer Well.  Aşa că, putem număra deja zilele până în august 2022.  Biletele sunt deja în vânzare, dar din cauza traficului, momentan site-ul s-a blocat, dar lucrăm şi vom rezolva rapid această problemă”, a mai spus John Varbiu.