De Anul Nou: Cum se va transforma distracția de Revelion

Publicat: 24 sept. 2020, 22:00, de Roxana Roseti, în LIFESTYLE , ? cititori
De Anul Nou: Cum se va transforma distracția de Revelion

Festivităţile de Revelion din Times Square – considerat un fel de punct zero al distracției de Revelion – se vor desfăşura anul acesta în absenţa publicului numeros care se reunea în mod tradiţional în celebra piaţă din oraşul New York, au anunţat organizatorii.

Într-un ”teaser iniţial” al evenimentului din 31 decembrie, Times Square Alliance a anunţat că punctul culminant al festivităţii, coborârea celebrului glob din cristal pentru a marca trecerea în anul 2021, va fi un eveniment virtual pentru publicul larg, cu excepţia unui număr limitat de persoane care vor avea privilegiul de a fi prezente la faţa locului, respectând normele de distanţare fizică, potrivit Reuters.

”Oameni din toate colţurile lumii sunt pregătiţi să se alăture newyorkezilor pentru a întâmpina Anul Nou prin coborârea celebrului glob din cristal”, a precizat primarul Bill de Blasio, într-o declarație. Festivităţile de Anul Nou din Times Square sunt printre cele mai mai grandioase din lume, atrăgând în mod obişnuit aproape un milion de persoane. Potrivit statistiscilor, aproape un miliard de persoane urmăresc din faţa televizoarelor globul luminos care coboară din vârful clădirii One Times Square la miezul nopţii.

Un an pe care mulţi ar prefera să îl dea cât mai curând uitării

Multe dintre detaliile evenimentului, precum şi conţinutul spectacolului transmis în direct, parte din festivităţile cu o durată de mai multe ore înaintea numărătorii inverse de la miezul nopţii, nu au fost stabilite încă, a precizat coproducătorul evenimentului. Dar preşedintele Alianţei, Tim Tompkins, le-a promis spectatorilor ”elemente virtuale, vizuale şi digitale semnificativ de noi şi amplificate” pentru a celebra ”spiritele curajoase şi creatoare” care au ajutat oamenii să traverseze un an pe care mulţi ar prefera să îl dea cât mai curând uitării.