De când puteți vedea noul James Bond în cinematografele din România

Lungmetrajul „Nu e vreme de murit/ No Time to Die”, a cărui lansare a fost cea mai aşteptată din seria „James Bond”, după ce a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei, are în prim-plan un agent 007 mai puternic şi mai vulnerabil.

El are de depăşit o provocare nebănuită, într-o poveste despre adaptare, încredere şi trădare. Producţia, cu buget de 200 de milioane de dolari, este regizată de Cary Joji Fukunaga şi este ultima cu Daniel Craig în rolul James Bond.

Din distribuţie fac parte Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Ana de Armas, Ben Whishaw şi Christoph Waltz. Acţiunea din „No Time to Die” are loc după cinci ani de la evenimentele din „Spectre”, când Bond a decis să lase în urmă viaţa de agent secret şi să se bucure de libertate în Jamaica. Liniştea lui nu a durat însă foarte mult, pentru că vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui. Aşa ajunge pe urmele unui infractor misterios care are pe mâini o nouă şi foarte periculoasă tehnologie.

Va rula în avanpremieră în cinematografele noastre

Lungmetrajul „Nu e vreme de murit/ No Time to Die” este distribuit în România de Forum Film şi va rula în avanpremieră în cinematografe începând cu 30 septembrie în formatelev 2D, 3D, IMAX 3D, 4DX, 3D.

Filmul este al 25-lea din franciza „James Bond” şi marchează apariţia pentru ultima dată a lui Daniel Craig în calitate de agent al serviciului secret britanic.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole