De ce a dat o rusoaică în judecată McDonald’s. Motivul întrece orice așteptări

O rusoaică a decis să dea în judecată McDonald’s deoarece o reclamă a lanţului de restaurante în care era prezentat un cheeseburger a făcut-o să îşi strice postul în perioada dinaintea Paştelui, în 2019.

Potrivit foxbusiness.com, femeia din Omsk a mâncat cheeseburgerul respectiv în aprilie 2019, în perioada Postului Mare, şi astfel şi-a stricat postul. Ea a mers la un restaurant McDonalds după ce a văzut un panou publicitar în care erau prezentate un cheeseburger şi chicken nuggets. “Când am văzut panoul publicitar nu m-am putut abţine”, a declarat Ksenia Ovchinnikova.

Ovchinnikova a ţinut cu succes postul mare timp de 16 ani, până la incidentul din 2019, când a „fentat” Postul Mare, o perioadă strictă în care se așteaptă de la creștinii devotați să renunțe la carne, subproduse din carne, păsări de curte, ouă și lactate.

Rusoaica solicită acum daune morale de o mie de ruble (14 dolari), ea considerând că s-a încălcat legea de protecţie a consumatorului şi că i s-a insultat simţul religios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...