De ce a ignorat Volkswagen România în Power Day Presentation? Din greșeală, spun germanii

Harta pe care a arătat-o ​​VW e însă clară. Conturul României apare ca și cum nu ar fi în UE! În timpul prezentării recente a zilei rețelelor de alimentareale mașinilor electrice, denumite Power Day, a Volkswagen, producătorul auto a pus pe ecran o hartă care arată întreaga Europă. Dar, România apărea ca și cum ar fi o mare interioară, nu o țară, mai ales o țară membră a UE.

Harta a evidențiat, în cea mai mare parte a Vechiului Continent, zone în care producătorul auto a căutat să contribuie la creșterea numărului de încărcătoare rapide disponibile în următorii câțiva ani, cu ajutorul partenerilor locali. Ceea ce a fost puțin ciudat la hartă a fost că România părea decupată. La o inspecție mai atentă a hărții, a devenit evident că și Norvegia se afla în afara zonei evidențiate a continentului. Gest deliberat sau un fel de derapaj?

„Am făcut o greșeală și vrem să ne cerem scuze pentru asta. România este, desigur, o parte centrală a planului de mobilitate electrică al Volkswagen în Europa și ar fi trebuit să facă parte din toate hărțile folosite în timpul Power Day. Am revizuit deja harta”, a transmis Volkswagen, pentru Puterea.ro.

Și probabil că germanii au dreptate, deși, e cel puțin ciudat, ca o țară în care mașinile germane sunt în top să fie ignorată cu nonșalanță, mai ales că România e o țară UE, din 2007.

2 COMENTARII

 1. Problema e modelul social mafiot-țigănesc la care aderă toți mai multi români , indiferent de al lor religie, categorie sociala, cu lipsa de educație elementara ! Nu poți umbla liber prin Europa. Multi dintre tineri noștri nici nu sunt inca școlarizați pentru o viata civilizata culturala europeana.
  Privește mai atent cu tristețe si durere spre acele scandaluri interminabile din clasa politica si in casa românului.
  O alta problema e ca nu ne funcționează cum trebuie instituțiile statului.
  Vina nu o poarta Volkswagen. Aceasta firma cu un mare renume in întreaga lume a tras doar de un semnal de alarma pentru Romania.

 2. Volkswagen planifică șase fabrici de baterii pentru a extinde electricitatea
  De asemenea, producătorul auto planifică o extindere de cinci ori a stațiilor de încărcare rapidă până în 2025.
  Anul trecut Volkswagen și-a triplat producția de mașini electrice la 422.000 pentru a îndeplini limitele mai severe ale Uniunii Europene privind emisiile medii de dioxid de carbon, principalul gaz cu efect de seră acuzat de oamenii de știință pentru schimbările climatice. Compania spune că intenționează să producă 1,5 milioane pe an până în 2025.
  Volkswagen planifică șase mari fabrici de baterii în Europa până în 2030 pentru a alimenta vânzările de mașini electrice mai mici, reducând în același timp prețurile la baterii și făcând vehiculele electrice mai accesibile pentru cumpărătorii de bază.

  Al doilea producător auto din lume după volumul vânzărilor din spatele Toyota a subliniat, de asemenea, planurile de a colabora cu parteneri pentru a opera 18.000 de puncte de încărcare rapidă în Europa până în 2025, despre care a spus că va reprezenta o extindere de cinci ori a ceea ce este disponibil în prezent. A avea mai multe locuri pentru a încărca în călătorii mai lungi este văzut ca un alt mod de a face mai mulți oameni să cumpere mașini electrice.

  Constructorul auto din Wolfsburg, Germania, a prezentat luni planurile pentru o creștere largă a producției sale de baterii în timpul unui eveniment online numit „Power Day”, un ecou aparent al evenimentelor anuale „Battery Day” ale concurentului Tesla, în care compania anunță noi pași în baterie tehnologie. Tesla construiește o fabrică mare de baterii lângă Berlin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...