Care este cauza decesului actriţei Betty White?

Decesul actriţei Betty White a survenit la şase zile după un atac cerebral, potrivit certificatului de deces, informează AP.

Betty White a avut o carieră de peste şase decenii în comedie și este cunoscută pentru serialul „The Golden Girls”. Actrița a murit pe 31 decembrie 2021, la vârsta de 99 de ani.

Îndrăgita actriţă, căreia i-au adus omagii preşedintele Joe Biden şi legendarul autor Mel Brooks, a murit în casa ei din Brentwood (Los Angeles), după ce, pe 25 decembrie suferise un atac cerebral. Trupul ei a fost incinerat.

Numele legal al actriţei a fost Betty Marion Ludden. Ea a luat numele soţului său, Allen Ludden, cu care a fost căsătorită între 1963 şi 1981. Betty White ar fi împlinit vârsta de 100 de ani pe 17 ianuarie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...