De ce Air France promite mai multe zboruri către SUA

Decizia de ridicare a restricțiilor de călătorie, care se aplicau de peste 18 luni, a dus la o creștere semnificativă a rezervărilor la Air France, în special pe rutele New York, Miami și Los Angeles, pentru călătoriile din noiembrie și pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel, Air France promite mai multe zboruri către Statele Unite ale Americii. Pentru a susține reluarea traficului aerian pe rutele transatlantice, compania aeriană își va crește gradual capacitatea pe durata sezonului de iarnă. Între momentul actual și sfârșitul lunii martie 2022, compania plănuiește să revină la o capacitate care să corespundă cu aproximativ 90% din cea din 2019, în comparație cu cea de 50% din vara lui 2021. Această direcție va implica adăgarea de frecvențe către anumite destinații, inclusiv New York (de la 3 la 5 zboruri zilnice), Miami (de la 7 la 12 zboruri săptămânale) sau Los Angeles (de la 12 la 17 zboruri săptămânale).

Care sunt cele 11 destinații către care va zbura compania aeriană

În această perioadă, Air France va relua zborurile din Paris – Charles de gaulle către Seattle (3 zboruri pe săptămână începând cu data de 6 decembrie), după ce a suspendat această rută încă de la începutul pandemiei Covid. De asemenea, va relua ruta obișnuită Paris – Papeete, via Los Angeles (3 zboruri săptămânale între Los Angeles și papeete începând cu data de 11 noiembrie 2021) și va inaugura o nouă rută între Pointe-a-Pitre și New York JFK (2 zboruri săptămânale începând cu data de 24 noiembrie 2021).

Iarna aceasta va asigura 11 destinații în Statele Unite ale Americii: New York JFK, cea mai mare bază internațională a companiei aeriene, Boston, Washington DC, Detroit, Atlanta, Chicago, Miami, Houston, Seattle, San francisco și Los Angeles, cu până la 122 de zboruri săptămânale. Ca parte a politicii sale comerciale, compania aeriană oferă în prezent bilete flexibile pentru călătoriile de până la 31 martie 2022. Clienții își pot modifica rezervarea în mod gratuit sau pot solicita un voucher de credit rambursabil dacă nu mai pot sau nu mai doresc să călătorească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...