De ce amână Adriana Bahmuțeanu nunta cu americanul pentru primăvară

Deși s-a logodit în vară cu un american venit din California special pentru a o lua de nevastă, Adriana Bahmuțeanu amână nunta pentru primăvară de frica facturilor la curent.

„Nunta o să fie! Acuma cu criza financiară, cu facturile, scumpirea la energie, e complicat. Ce ne facem dacă ne vine o factură de aia de sute de mii de euro? În America nu fac, pentru că avem mulți prieteni aici care nu pot veni acolo. Așteptăm să treacă criza financiară!

În primăvară jucăm la nuntă, să treacă criza facturilor! Nu vrem nuntă cu stres, că trebuie să stingem lumina la ora 10! O să facem o petrecere frumoasă, să ne simțim bine!”, a spus fosta jurnalistă, pentru Click!.

Americanul George Restivan s-a îndrăgostit la prima vedere de Adriana Bahmuțeanu după ce a văzut-o într-un fimuleț al clarvăzătoarei Carmen Harra, care le va fi și nașă.

Restivan a venit în România special pentru Adriana pe care a cerut-o de soție chiar la prima lor întâlnire. După trei luni de relație, cei doi s-au logodit, potrivit România.net.

 

 

Mai multe articole...

Cele mai citite articole