De ce e antrenorul CFR Cluj nemulțumit

Edi Iordănescu, antrenorul CFR Cluj, le reproșează șefilor din Gruia faptul că nu au reușit niciun transfer important în pauza de iarnă.

Edi Iordănescu a vorbit presei despre meciul dintre CFR Cluj şi Academica Clinceni, terminat cu scorul 3-1. Antrenorul echipei din Gruia este supărat pe prestaţia echipei sale, chiar dacă aceştia au câştigat. Edi Iordănescu a vorbit după meci despre prestaţia echipei sale, despre faptul că este supărat pe jocul făcut de fotbaliştii săi şi a mai vorbit despre câştigarea campionatului.

„Ne-am deconectat, am fost superficiali”

Mai avem de muncă în continuare, e clar. Abordarea a fost una ofensivă, ca pentru un joc acasă împotriva unui adversar competitiv, un adversar care se află pe poziţie de playoff. Ne aşteptam la un joc foarte greu la debut. Echipa a avut tonus ofensiv, a încercat să joace, să contruiască, a împins jocul, a creat, a marcat. Partea mai puţin bună a fost că a apărut în repriza a doua, în partea de final, o relaxare nejustificată. Ne-am deconectat, am fost superficiali. Lucrul ăsta m-a supărat, le-am comunicat, nu avem voie să tratăm aşa, m-a deranjat şi că am primit gol pentru că este primul gol pe care echipa îl primeşte după 5 etape de când eu sunt aici. „Nu pot să merg cu gândul aşa departe spre titlu. Sigur că asta e în subconştientul tuturor, pentru asta muncim, asta ne dorim.”, a declarat Edi Iordănescu după victoria lui CFR Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole